Φορέματα Cocktail - Βραδυνά φορέματα


Πως να επιλέξετε το κατάλληλο φόρεμα για εσάς

Όταν αναφερόμαστε στον όρο “Κοκτειλ φορέματα”, αναφερόμαστε στην πραγματικότητα σε φορέματα που μπορούν να φορεθούν σε “ελαφριές” καταστάσεις καθώς και νωρίς το απόγευμα σε κάποια εκδήλωση. Δεν είναι τόσο επίσημο ρούχο όσο τα βραδυνά φορέματα αλλά μπορεί να φορεθεί σε αρκετές εκδηλώσεις και πολλές φορές να σας βγάλει από την δύσκολη θέση της επιλογής.

Υπάρχουν διαφόρων ειδών φορέματα κοκτέιλ - ανάλογα με τις επιλογές σας αλλά και το δικό σας προσωπικό στυλ.

Φορέματα κοκτειλ με έναν ώμο: Το φόρεμα στέκεται σε έναν ώμο ενώ από τον άλλον είναι κομμένο - αυτό το είδους το φόρεμα ξεχωρίζει κατά την καλοκαιρινή περίοδο, ειδικά σε φωτεινά και χαρούμενα χρώματα. Μπορείτε να συνδυάσετε αυτό το κοκτειλ φορεμα με ένα σανδάλι και σίγουρα θα κερδίσετε τις εντυπώσεις!

Φορέματα “θήκη”: Αυτά τα είδους φορέματα προορίζονται για γυναίκες με τέλειο σώμα και σχήμα σώματος. Τα φορέματα “αγκαλιάζουν” το σώμα, κάνοντας τις καμπύλες αρκετά ορατές. Συνήθως αυτά τα φορέματα είναι κατασκευασμένα από ελαφριά υφάσματα και είναι καλοκαιρινά.

Ελαστικά φορέματα: Τα ελαστικά φορέματα είναι μονοκόμματα και είναι το τέλειο υλικό για μεγάλη άνεση κατά την χρήση του. Συνήθως αυτά τα φορέματα είναι σε ελαφρά ή παστέλ χρώματα. Φορώντας ένα ελαστικό φόρεμα μαζί με ψηλά τακούνια, σίγουρα θα ξεχωρίσετε!